mainoslahjaporssi.fi

Web shop käyttöösi

Mainoslahjapörssi-sivustossa on laajalti tuotekokonaisuuksia, yli 10 000 tuotetta kynistä alkaen aina huippulaadukkaisiin mainoslahjoihin, sekä helposti lähestyttäviin liikelahjoihin. Mainoslahjapörssissä on myös pieni määrä tekstiilejä, joihin kaikkiin malleihin voidaan tehdä kustomointi asiakkaamme omalla logolla tai painatuksella.

Meillä on laaja kokemus liike- ja mainoslahjojen toimittajana, sekä luotettavat yhteistyökumppanit tuotteiden painattajina, heidän ammattitaidolla teemme päätökset erilaisten tuotteiden painatusmenetelmistä, näin taataan paras painatuksen laatu jokaiseen eri materiaaliin/tuotteeseen.

Logistiikka on kaiken toimivuuden perusta, niinpä jo tarjouspyyntö/tilausta luodessasi, pystyt näkemään varastojen tuotemäärät oikeassa ajassa.

Asiakas on meille aina tärkein kohde, joten haluamme olla juuri tässä tinkimättömiä ja olla aina luottamuksen arvoisia.

Haluamme saada myös teiltä palautetta tarvittaessa niin huonoissa kuin hyvissäkin asioissa, tätä kautta me löydämme yhdessä myös tulevaisuuden suunnan, aina pitää ajatella, että asiat voidaan tehdä vielä pikkaisen paremmin, silloin suuntamme on oikea.

Meille voit esittää omia toivomuksia ja erilaisia kysymyksiä tarpeistasi, pohditaan niitä yhdessä ja löydetään parhaat mahdolliset ideat käyttöönne.

Tervetuloa tustustumaan ja tekemään parhaita ja ikimuistoisia ostoksia sivuillemme!!
Voit myös samalla tutustua meidän uusimpaan sivustoomme osoitteessa: www.belentia.fi

Asiakaspalvelu
info@blnt.fi
0400 445431