Kolo Design Linnunpönttö – Äidille

Kolo Design Linnunpönttö – Äidille

tuotenumero 146-10901-00
pakkauskoko: 25 kpl

Kolo Design Linnunpönttö – Äidille

Tuotekuvaus:
Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu KOLO Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.

Mikä sen hienompaa kun antaa omalle pihalinnullesi nimikkokoti? Pöntön etuseinän alareunaan voidaan kaivertaa esimerkiksi ”Timo Tiainen” tai ”Kikka Kirjosieppo”.

Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Antamalla lahjaksi Kolo Design linnunpöntön, annat lahjaksi enemmän kuin vain pesimäpaikan linnuille. Jo linnunpöntön kokoaminen on vanhempien ja lasten tai pariskunnan yhteistä laatuaikaa. Keväällä ja kesällä lahjan saaja voi viettää unohtumattomia hetkiä seuraten pihapiiriin ripustetun linnunpöntön elämää. Ensin sinne kannetaan pehmikettä pohjalle, myöhemmin voi kuulla pienten linnunpoikasten piipityksen. Kaikki tämä uuden elämän syntymisen ihme konkretisoituu kun pienet poikaset nousevat ensi kerran siivilleen ja jättävät pesäpönttönsä. Mutta älä huoli, puhdistettu linnunpönttö houkuttelee seuraavana keväänä taas uudet asukkaat.

Pönttöön on mahdollista valita henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena pöntön etuseinän alareunaan. Jos haluat pönttöön oman tekstin, tee tuotekortilla halutut valinnat.
Pakatun tuotteen mitat:
- 20mm x 120mm x 340mm
- 0,45kg

Hinta

Määrä 25 50 100 200 500 1000
/kpl 19,90 17,90 16,90 15,90 14,90 13,90

Tuotteen väri

koivuvaneri/tumma

Painatus


Määrä

Summa euroa


Hintatiedot
Koko 20mm x 120mm x 340mm
Materiaali koivuvaneri
Paino 0,45kg
Alkuperä maa suomi
Painatus laser
Hintainformaatio Kaikki hinnat euroissa ALV 0%. Painokustannusten paikkaansapitävyys edellyttää painovalmista aineistoa.
Varastosaldo 500

Lähetä tiedustelu

Tästä voit lähettää kyselyn avoinna olevasta tuotteesta.
Palaamme mahdollisimman pian.Vastaavia tuotteita

alkaen 18,90 eur

Vinga lahjakortti

alkaen 3,20 eur

Froteepyyhkeet Lord Nelson

alkaen 2,80 eur

Queen Anne Froteepyyhesarja

alkaen 0,58 eur

Keittiöliina

alkaen 0,80 eur

Kenkä lankki/kiillotin

alkaen 0,98 eur

Käsiendesinfiointisuihke